Šesti bodový víkend

13.06.2018 | Tomáš Würtherle

Prvoligové béčko čekala další porce zápasů. Po čtvrtečním náročném zápase na ploše Hořovic jsme v neděli na domácí ploše přivítali mužstva Lovosic a Rakovníka. Bohužel jsme nakonec sehráli jen jedno utkání, nicméně bodový zisk z těchto utkání je plný počet 6 bodů.

Jako první se proti nám postavil celek Lovosic. Ten jsme dokázali na jejich ploše v zahajovacím utkání sezóny rozstřílet 23:6.

Lovosice se představili asi s větší kvalitou než v domácím zápase, přesto byla jen otázka času, kdy soupeř vzdá svůj odpor.
Na úvodní branku se čekalo do 3.minuty, kdy se po nahrávce Merkla prosadil Pavel Würtherle. Na perfektní přihrávku Merkla si pak o pět minut později najel Polívka a uzavřel brankový účet první čtvrtiny - 2:0.
Ta druhá začala bratrskou kombinací když Pavel Würtherle našel ideální přihrávkou před brankou osamoceného Tomáše Würtherleho a ten zakončil - 3:0.
Pak se individuálně prosadil Antončík a zvýšil na 4:0. Souhrnu obranné dvojice Polívka Kala zakončil druhý jmenovaný - 5:0. Vráblík pře sprintoval přes tři hráče a předložil ideální nahrávku Kolínskému, který uklidil kotouč do odkryté branky 6:0. Druhou brankou v zápase se pak prosadil Antončík. Na další branku se čekalo 4.minuty, kdy se dorážkou prosadil Schubert a účet druhé čtvrtiny uzavřel Klindera - 9:0. 
Soupeř definitivně odpadl a náš tým od zahájení třetí čtvrtky výrazně zpomalil s vědomím, že ho čeká ještě druhé utkání proti Rakovníku. V úvodu třetí čtvrtky se poprvé prosadili hosté Povejšilem. Ve 27.min protrhl střelecké trápení posledních zápasů Vráblík a završil "desítku". Po něm se v krátkém rozmezí trefili Schubert a Klindera a svůj hattrick v zápase uzavřel po přihrávce Kaly Antončík.
V poslední čtvrtině už tempo hodně zvadlo a zápas se jen dohrával. Nejprve za hosty snížil kapitán Brožovský, pak zužitkoval nahrávku Schuberta Kala a blafákem zakončil 14:2. Ještě jednou se prosadili hosté, když branku vstřelil veterán Gudera a účet utkání a hattrick pak uzavřel Schubert - 15:3.
Utkání jsme tak dovedli do úspěšného konce i v úmorném horku, které v hale panovalo.

Bohužel druhé utkání se již nesehrálo. Rakovník, který již odehrál, stejně jako my, jedno nedělní utkání, před utkáním oznámil, že do utkání nenastoupí. 
Rakovník totiž přicestoval na zápasy s nízkým počtem hráčů a díky teplému počasí se po předchozím utkání udělalo nevolno jedinému brankáři, což za těchto okolností nemělo smysl do zápasu vstupovat.
Zápas jsme tak bez boje vyhráli kontumačně 5:0. 

Vývoj skupiny a případný postup na finálový turnaj tak nadále máme ve svých rukou.
Čekají nás ještě zápasy na ploše Warriors Praha, domácí zápas s Jsmeinline a dohrávka se stejným soupeřem.

 
Aktuální články
Premiérovým vítězem klubové ankety je VOJTA MALÍNEK

Poprvé v klubové historii jsme se rozhodli uspořádat anketu o klubového hráče sezóny. Možnost hlasování měli hráči, a u mladších...

 
Hradec Králové ve finále juniorské extraligy překazil Roller Stormu sen o obhajobě

Čtyři nejlepší týmy juniorské extraligy předvedly na Final Four vynikající výkony, které vygradovaly ve skvělé a dramatické finále...

 
Gólová přestřelka se Zlínem! Áčko juniorky zůstává stoprocentní

V repríze loňského finále to v prvních minutách vypadalo na jednoznačnou záležitost. Vždyť Storm vedl po necelých dvanácti minutách už...

 
Áčko juniorky bez problémů přehrálo Přerov
 
Juniorské béčko přejelo Zlín deseti góly!
 
Béčko juniorky slaví první výhru, doma přehrálo Přerov
 
Skvěle! Storm přetlačil Hořovice a slaví první výhru
 
Áčko sehrálo s Černošicemi vyrovnaný zápas, nakonec ale o gól padlo
 
Béčko juniorů nasbíralo další zkušenosti v duelu s Hořovicemi
 
Béčko juniorky sahalo po bodech, nakonec ale s Úhřeticemi prohrálo
 
Utkání
Muži "A" | sobota 13.05.2023, 15:00
IHC Roller Storm Praha - Cvočkaři Hořovice
3:2 (2:0, 1:2)
 
Muži "B" | neděle 07.05.2023, 19:00
IHC Roller Storm Praha - IHC ESSE Lovosice
5:8 (2:4, 3:4)
 
Junioři "A" | neděle 14.05.2023, 13:00
IHC Roller Storm Praha A - IHC Devils Zlín
13:10 (7:4, 6:6)
 
Junioři "B" | neděle 14.05.2023, 14:30
IHC Roller Storm Praha B - IHC Devils Zlín
10:1 (3:1, 7:0)
 
Starší žáci | neděle 01.05.2016, 15:00
IHC Roller Storm Praha - Cvočkaři Hořovice
3:7 ()
 
Partneři

Jagrteam

Sport11

Stilmat

 

 

 
© eSports s.r.o. & IHC Roller Storm Praha - kontakt: info@rollerstorm.cz RSS